سامانه اشتغال مجازی,بازاریابی و فروش فایل-دانلود چارچوب نظری تحقیق,دانلود مبانی نظری تحقیق,دانلود پیشینه و مبانی نظری تحقیق,مبانی نظری تحقیق,پیشینه و مبانی نظری تحقیق,پیشینه تحقیق,دانلود تحقیق دانشجویی,دانلود مقاله ترجمه شده,دانلود گزارش,دانلود ,طرح,پروژه آماری,دانلود پروژه دانشجویی,تحقیق دانش آموزی,پروژه پایانی,دانلود پایان نامه,دانلود پاورپوینت,دانلود پرسشنامه,کارآفرینی,کارآموزی,دانلود نمونه سوالات,دانلود اقدام پژوهی,دانلود ,طرح درس,دانلود حل تمرین,دانلود پاسخنامه,دانلود درس پژوهی,پیشنهاد خلاقانه,درس,آموزش,کسب و کار اینترنتی,پروژه برنامه نویسی,پروژه نرم افزار

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی ۲

این کتاب شامل آموزش تصویری کاربردی برنامه سرگرم کنندهComic Life می باشد.در این آموزش بصورت تصویری و کاربردی می آموزید چطور کتاب کامیک یا کارتونی خودتان را خلق کنید.این کتاب بصورتی باور نکردنی در 5 صفحه خدمتتان عرضه می گردد.....پس امتحان کرده و لذت ببرید.(مدیران سایت مجازند 35% مبلغ فروش را به سایت محک واریز نمایند)

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی ۲

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها بطور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده بویژه آنهایی که رابطه با خواص رئولوژیکی

برای دانلود ۲ مقاله دیگر در زمینه اثر فشار همگن بالا ( HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی روی لینک های زیر کلیک کنید

۱٫ خواص ویسکوالاستیک و نقش کاکس- مرز

۲٫ وابسته به زمان و حالت برشی پایدار(دانلود از همین صفحه)

۳٫ خزش و بهبود رفتار‌

اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی : وابسته به زمان و حالت برشی پایدار – ۲۰۱۲

Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Time-dependent and steady-state shear – 2012

چکیده :

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است. اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها بطور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده بویژه آنهایی که رابطه با خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی را ارزیابی می کند (HPH) کاهش قطر ذرات توزیع اندازه ذرات متوسط (PSD) را به عهده دارد و افزایش ثبات را بوجود می آورد نتایج رئولوژیکی مطابق (PSD) مشاهده شده است خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی توسط هرشل و بولکی مورد بررسی قرار گرفته و مدل حالت برنی پایدار برای آن ارائه شد. همچنین مدلی از طرف فیگونی و ولت من که وابسته به زمان بودند نیز ارائه شد پارامترهای این معادله به عنوان تابع از فشار همگن مدل شده اند مدل های بدست آمده به صورت تجربی خوب توصیف شده و به مطالعات آینده در مورد محصول و توسعه روند کمک خواهند نمود.

کلمات کلیدی: خواص مواد غذایی، فشار بالای همگن، عدم جریان و تغییر شکل ماده ، ویسکوزیته

مقدمه :‌

فشار بالای همگن (HPH) یک تکنولوژی است که شامل یک سیال بوده که به سرعت از طریق یک شیر با شکاف باریک عبور می کند که تا حد زیادی سرعت آن افزایش می یابد و در نتیجه این فشار یک تنش برش بالا به وجود می آید. بنابراین ذرات، سلول، و ملکول های معلق در مایع با یک تنش مکانیکی بالا بوده و تغییر شکل می دهد. (پنهو و همکاران ۲۰۱۱) و (فیلوری و همکاران ۲۰۰۴) مطالعات متعددی (PHP) برای غیر فعال کرد میکروب ها در محصولات میوه انجام شده است استفاده از HPH به عنوان یک جایگزین جزئی وکلی برای پردازش حرارتی غذاها مخصوصاً گوجه فرنگی است که در اینجا مورد مطالعه می باشد. ( کوربو و همکاران ۲۰۱۰) با این حال اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها به طور گسترده ای مورد مطالعه می باشند تنها در تحقیقات گذشته در رابطه با تغییرات فیزیک و شیمیایی محصولات به دلیل فشار بالای همگن ارائه شده است. بخصوص در مورد خواص رئولوژیکی آنها خصوصیات رئولوژیکی مواد غذایی برای طراحی واحد عملیات، بهینه سازی فرایند و تضمین کیفیت بالای محصول مهم است. ( بارزو بارگوسا ۲۰۰۳) و ( رائو ۱۹۹۹) مطالعه تاثیر پردازش بر روی خواص رئولوژیکی مواد غذایی برای کارآمدی محصول و طراحی فرایند ضروری است. گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین سبزیجات بوده و بطور گسترده ای در سطح جهان رشد کرده است. ( نشاء و همکاران) همچنین یکی از مهمترین سزیجات بوده و بطور گسترده ای در رژیم غذایی انسان وجود دارد و آن به خوبی پذیرفته شده است و ویسکوزیته ظاهری محصولات گوجه فرنگی لازم است که به صورت همگن افزایش یابد (بایو وترن برگ ۲۰۱۱) با اینحال هیچ تاخیری در رابطه با اثر همگن در رئولوژیکی پارامترهای محصول گوجه فرنگی به عنوان مثال حالت برش پایدار و پارامترهای رئولوژیکی بویژه در فشار بالا وابسته به زمان دیده نشده کار حاضر اثر فشار بالا را مورد بررسی قرار داده که وابسته به زمان بوده و حالت پایدار برشی خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی را بررسی نموده است.

*******توجه توجه توجه*******

هرگاه آنچه که لازم دارید رو پیدا نکردین پس از عضویت در شبکه تلگرامی آنلاین خدمت رباط هوشمند ما شما رو به تلگرامفون ۰۹۲۱۹۵۱۶۲۵۶ارجاع داده و شما درخواستتون رو میتونید عنوان نمایید در اینصورت مطمئنا در اولین و در اسرع وقت به درخواست  شما پاسخ داده خواهد شد . در نظر داشته باشید که بدون توجه به عنوان و زمینه خواسته خود حتما رضایت شما جلب میشود.وقطعا ناامید نخواهید شد. انشاالله.

شبکه تلگرامی آنلاین خدمت

تگ ها و کلیدواژه های مرتبط:
Food properties;High pressure homogenization;Rheology;Viscosity;خواص مواد غذایی;فشار بالای همگن;عدم جریان و تغییر شکل ماده ;ویسکوزیته

ضمنا پیشنهاد ویژه ما بازدید از شعب ویژه که در زیر آمده است:

http://kar4all.ir

http://kar4you.ir

http://gotofiles.ir

http://mastanehatline.ir

http://mastanehupline.ir

http://coffinetmastaneh.ir

http://nezamazmon.ir

http://1000kala1001khedmat.ir